Vervang je angst door nieuwsgierigheid naar het onbekende

Graag laat ik je kennismaken met de verhalen van zij die al eerder een prachtig traject hebben bewandeld. Benieuwd naar het traject dat voor jou in het verschiet ligt? Laat je inspireren door de verhalen van anderen en begin jouw eigen betekenisvolle traject hier!

De juiste balans

Doordat ik een aantal sessies in januari 2023 bij Reflect your mind heb gehad, ben ik
sterker geworden en kijk ik positief naar de toekomst. Het heeft mijn zelfvertrouwen een nieuwe boost gegeven. Ik heb geleerd dichtbij mijzelf te blijven en naar mijzelf te luisteren.

Overprikkeling en overgevoeligheid voor geluid

In de zomer van 2021 kreeg ik last van tinnitus en overgevoeligheid voor geluid. Na mislukte behandelingen vond ik hulp bij Marloes in 2022. Marloes hielp mij om de geluidstolerantie te herstellen en leerde me bewuste keuzes te maken in werk en leven. De ervaring, ondanks de uitdagingen, was waardevol met Marloes als cruciale steun.

Hyperacusis

Ik had hyperacusis en vond eindelijk hulp bij Marloes van Thiel, omdat behandelingen voor deze aandoening zeldzaam zijn in Nederland. De therapie begon moeilijk, maar geleidelijk aan leerde ik om geluiden beter te verdragen, met als doel geluiden tot 70 dB aan te kunnen. Na 6 sessies bereikte ik dit doel en merkte verlichting van lichamelijke spanning en meer energie. Hoewel de therapie recent is afgesloten, pas ik me nog steeds aan het nieuwe gevoel.

Tinnitus

In 2019 kreeg de auteur ernstige gehoorproblemen en worstelde met verkeerde diagnoses en onbegrip van specialisten. Na vele ziekenhuisbezoeken vond de auteur eindelijk de juiste hulp en besloot vastberaden te vechten voor herstel. Marloes bood essentiƫle steun en begeleiding bij het langzame proces van gehoorherstel en het omgaan met emotionele uitdagingen. Ondanks nog steeds aanhoudende problemen, heeft de auteur dankzij Marloes geleerd om ermee om te gaan.


Kom jij ook kennismaken?