Een reflectie avond is een avond met maximaal 6 personen waarin we in een veilige omgeving even bewust naar binnen gaan kijken. Kijken waar jouw behoeftes liggen en wat je mogelijkheden zijn op dit moment. Een soort stand van zaken, met handvaten om de eerste stappen te maken in bewustwording.

Bewustwording gaat over het proces van aandachtig en met begrip waarnemen van jezelf, je omgeving, gedachten, gevoelens en gedragingen. Het doel van deze bewustwording is om inzicht te krijgen in jezelf, je motivaties, en de impact van je acties, wat kan leiden tot persoonlijke groei, veranderingsbereidheid en weloverwogen beslissingen. Het kan ook je ook helpen bij het beheersen van emoties, stressvermindering en het ontwikkelen van empathie voor anderen. Kortom, bewustwording bevordert zelfkennis en een dieper begrip van de wereld om ons heen.

Een aantal thema’s komen daar voorbij:

  • Vergroten van zelfkennis
  • Bewust worden van onbewuste processen en daarnaar kunnen handelen
  • Bewust worden van emoties die een rol spelen in je handelen
  • Inzicht krijgen in je eigen handelen

Door te reflecteren weet je wie je bent, wat je motiveert en wat je gemakkelijk afgaat. Maar je leert ook wat je uitdagingen zijn. Omdat er geen goed of fout is, gaat het om de inzichten die je krijgt. Dit zorgt ervoor dat je stilstaat bij jezelf en wat voor jou belangrijk is.

De volgende reflectieavonden zijn gepland:

Op dit moment is er nog geen nieuwe avond voor 2024 ingepland

Alle avonden zullen starten om 18.30 tot 20.30 uur.

Kosten: 67,- p.p.

Bij het aanmelden graag aangeven welke data jouw voorkeur heeft. Vol = Vol

Liever individueel

Heb je interesse maar wil je liever niet in een groep. Een individuele sessie reflectie is ook mogelijk. Dat is een eenmalig sessie van 2 uur. Waarin we specifiek naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden gaan kijken door middel van reflectie.

Kosten: €157,-

Bedrijf

Teamreflectie is een krachtig instrument voor groei en ontwikkeling in een bedrijfsomgeving. Het stelt teams in staat om obstakels te overwinnen, samenwerking te versterken en betere resultaten te behalen. Door regelmatig reflectie in te bouwen, kan een bedrijf zich aanpassen en groeien in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw team?