Overprikkeling, iets waar ikzelf ook regelmatig mee te maken heb gehad, is als een storm van prikkels die je zintuigen en innerlijke rust overweldigen. In onze wereld lijkt het soms alsof alles tegelijkertijd op ons afkomt: geluiden, beelden, gesprekken, en meer. Dit veroorzaakt vaak vermoeidheid, onrust en overweldiging.

Het kan je vermogen om helder te denken aantasten en zelfs angstig maken. Het voelt alsof je brein in de knoop raakt en je focus verliest.

Gelukkig zijn er talloze manieren om overprikkeling aan te pakken en te voorkomen. Het vinden van momenten van stilte en een rustige omgeving is essentieel om weer tot jezelf te komen. Het bewust nemen van tijd voor ontspanning en om je gedachten te ordenen, is hierbij belangrijk.

Overprikkeling online traject

Laten we samen ontdekken wat jij nodig hebt om die overprikkeling aan te pakken en meer balans in je leven te vinden. Bovendien kunnen we handige tips bespreken om je dagelijkse routine aan te passen en die overprikkeling te verminderen. Denk aan wat meer tijd voor ontspanning en het stellen van grenzen.

Tijdens onze online sessies krijg je handige inzichten en tips. Zodat je steeds meer je leefomgeving kunt veranderen om die overprikkeling te verminderen.

Traject: 4 weken, elke week een gesprek online van 45 minuten incl. oefeningen per mail.

Kosten: € 359,-

Overprikkeling persoonlijk traject

Een persoonlijke 1-op-1 aanpak kan zeer effectief zijn bij het omgaan met overprikkeling, omdat deze volledig is afgestemd op jouw unieke behoeften en uitdagingen. Tijdens de 8 weken van deze persoonlijke begeleiding kun je verwachten dat er diepgaande aandacht wordt besteed aan jouw situatie, en dat er specifiek wordt gekeken naar wat voor jou het beste werkt. Omdat we ons richten op het begrijpen van jouw triggers voor overprikkeling en het ontwikkelen van strategieën om hiermee om te gaan, krijg je handvaten om hier verder in te komen.

Traject: 8 weken, 4 gesprekken van 60 minuten inclusief oefeningen

Kosten: 427,-