Je komt open, rustig en zonder oordeel over

Ik hoor vaak deze woorden en ben er trots op, omdat ze mijn identiteit vormen. Dat komt ook overeen met wat ik het mooiste vind aan mijn werk. Namelijk het samen ontdekken van jouw mogelijkheden en het identificeren van uitdagingen vanuit een open blik. Mijn doel is dan ook dat je vertrekt met nieuwe inzichten. Ik beschrijf het als samen lopen en af en toe de kruispunten laten zien, zodat jij je eigen weg kunt kiezen. Het is belangrijk om je eigen weg kiezen. Dat ligt namelijk in het feit dat het je de mogelijkheid geeft om je leven vorm te geven op basis van je eigen waarden, doelen en passies.

Mijn gesprekken zijn vaak direct en duidelijk, met aandacht voor jou en je omgeving. Ik ben meestal vrolijk, vooral na mijn kopje koffie, en ik moedig zowel lachen als huilen aan. Ik heb een scherp observatievermogen en deel dit graag met jou. Het is als vanzelfsprekend voor mij om te kijken naar lichaam, brein en emotie.

Ik ben sinds 2 jaar zelfstandig ondernemer en voorheen heb ik als maatschappelijk werker gewerkt met diverse specifieke problematiek. Ik ben dan ook aangesloten bij de BPSW. Doordat ik al vele jaren ervaring heb als maatschappelijk werker en altijd interesse heb ik diverse bijscholing, merk ik dat ik snel kan schakelen tussen diverse technieken en methoden. Op deze manier kan ik goed aansluiten bij wat jij nodig hebt. En weet je niet wat je precies nodig hebt, dan laat ik je diverse methoden ervaren en kijken we samen wat bij jou het beste aansluit.

Mijn specialisme ligt dan ook echt op overprikkeling en overgevoeligheid voor geluid. Door jarenlange ervaring binnen een audiologisch centrum, heb ik hierin veel kennis opgedaan en mooie methoden mogen ontwikkelen.

Ik nodig je uit om samen met mij te werken aan jouw reis naar groei, verandering en welzijn. Laten we samen stappen zetten naar een betere toekomst zonder de last van de gevolgen van overprikkeling.

Marloes van Thiel – Eilert