Heb jij vaak hoofdpijn, last van vermoeidheid, veel spierspanning en/of andere klachten? En merk je dat overprikkeling hierin een grote rol speelt?

Overprikkeling kun je herkennen wanneer je het idee krijgt dat het je allemaal even te veel wordt. Alle prikkels lijken vaak als chaos op je af te komen. Het ordenen van deze prikkels voelt vaak als onmogelijk. Daarnaast worden prikkels waar je normaal niet op zou letten ineens uitvergroot. Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn. Maar ongeacht de oorzaak, het is vooral belangrijk hoe jij hier mee om gaat.

Door bewuste keuzes te maken, begrijpen hoe je interne systemen werken en weten waar je invloed op kan uitoefenen, kun je de klachten verminderen. Daarmee creƫer je ook rust, waardoor je lijf minder hard hoeft te schreeuwen.

Het klinkt heel makkelijk, maar dat is het niet. In 4 gesprekken gaan we samen kijken naar jouw mogelijkheden en hoe we die kunnen optimaliseren. Daarnaast geef ik je handvaten om hier zelf mee aan de slag te gaan. Dit doen we vanuit een praktisch oogpunt, zodat je hier gelijk mee aan de slag kan.