(zintuigelijke) Overprikkeling heb je niet alleen!

Ook al voelt het heel vaak eenzaam en alleen. Doordat je stuit op onbegrip en onmacht vanuit de omgeving, weet je vaak niet hoe je hier goed mee om moet gaan. Het gevolg is dan nog harder vechten van binnenuit om maar met alles mee te kunnen blijven doen. Hoe fijn zou het zijn als de omgeving wel wat meer zou begrijpen over de prikkels die je ervaart en dat ze tools krijgen om hier mee om te gaan. Samen zorg je ervoor dat jij niet alleen bent en dat zij niet staan toe te kijken. Want inmiddels heb ik wel geleerd in de praktijk, dat omgeving met alle liefde wil helpen maar vaak gewoon niet goed weet hoe.

In dit gesprek van 60 minuten neem ik de tijd om jouw klachten te begrijpen en te analyseren. We kijken naar de oorzaken en gevolgen van jouw klachten, maar ook naar de mogelijkheden en onmogelijkheden ervan. Dit helpt jou niet alleen om jouw klachten beter te begrijpen en ermee om te gaan, maar ook om inzicht te krijgen in de impact op jouw omgeving. Je zult praktische tips en tools ontvangen om te zorgen dat jouw klachten jouw leven niet meer beheersen, en geïnspireerd raken om positief te blijven en verder te gaan. Kies voor dit gesprek en sta er niet meer alleen voor!

Voor slechts 75,- gaan we gezamenlijk in gesprek. Dit kan bij mij op kantoor in Ugchelen maar online is ook een mogelijkheid. Geef dit dan even aan bij de opmerkingen.